07 juni 2022
16 weken

Microsoft Power Apps Traineeship (met baangarantie)

Traineeship wordt live online gegeven

Verdien €2300,- per maand

Baan, betaalde opleiding en salaris. Volg 16 weken een opleiding, ga 12 maanden aan de slag als trainee bij onze opdrachtgever en treed vervolgens in dienst.

de opleiding
Wat ga je leren?

Wil jij de schakel zijn die business en IT verbindt? Dan is het Microsoft Power Apps traineeship voor jou! Met het Microsoft Powerplatform ga je de wensen van een klant omzetten in de juiste oplossingen. Je maakt je eigen apps en dashboards om zo de juiste data in beeld te brengen. Je volgt een opleiding van 16 weken waarin je als Low Code-developer alle in-en-outs van het Microsoft Powerplatform leert. Je start met 4 weken zelfstudie en volgt daarna 12 weken klassikaal les. Je sluit de opleiding af met het Microsoft PL-100 certificaat. In een later stadium haal je ook het Microsoft PL-200 certificaat. Vervolgens word je vanuit Qien 12 maanden gedetacheerd bij onze klant RoboRana. RoboRana helpt organisaties bij het transformeren van data-intensieve bedrijfsprocessen, het verminderen van handmatig werk en fouten, het minimaliseren van kosten en het verbeteren van de klantervaring. Na deze 12 maanden treedt je bij RoboRana als Low Code-developer in dienst.

Zelfstudie

Onze traineeships beginnen we met een periode van zelfstudie. In deze periode ga je zelf aan de slag met online video's en het maken van opdrachten. Dit zorgt ervoor dat iedereen het traineeship kan beginnen met een aardige basis in het programmeren. Hierdoor kunnen we snel progressie maken.

Basis programmeren

In de eerste vier weken van het traineeship ga je aan de slag met de basisbeginselen van het programmeren. Het beheersen van bepaalde programmeer-concepten zorgt ervoor dat je een betere Low Code-developer wordt. In deze periode gaan wij programmeren met C#. Het is een intensief traject waarin je in rap tempo veel nieuwe vaardigheden leert. We gebruiken een combinatie van theorie- en praktijkopdrachten. Aan het eind van elke week ga je aan de slag met een weekopdracht waarin je alles gaat toepassen wat je die week geleerd hebt.

Microsoft Power Platform

In de derde periode gaan we vier weken lang aan de slag met het Microsoft Powerplatform. Hierin gaan we de focus leggen op alles wat het Microsoft Powerplatform te bieden heeft zodat je een echte Low Code-developer wordt. Je gaat onder andere aan de slag met Power BI, Power Apps, Power Automate en Dynamics365. Ook in deze intensieve periode ga je aan de hand van theorie- en praktijkopdrachten veel leren. Je wordt goed voorbereid op het halen van het eindcertificaat door de stof uitvoerig te behandelen.


Een applicatie bouwen

Tijdens het laatste gedeelte van de opleiding ga jij met een team een applicatie bouwen. Wij bootsen de werkelijkheid zo accuraat mogelijk na. Je werkt in een Scrum-team, je houdt Stand-ups en presenteert je voortgang richting de opdrachtgever. Ook leer je de basis van front-end programmeren (HTML, CSS en native JavaScript) en een verdieping op een aantal back-end en front-end onderwerpen.

wie zoeken we?
Ben jij dit?

  • Je hebt een afgeronde HBO opleiding;
  • Je hebt de ambitie om als IT’er te werken;
  • 0-3 jaar programmeer ervaring;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal.

Geen IT-ervaring vereist

Wij creëren intensieve traineeships waar je in rap tempo heel veel gaat leren. Hierdoor is het niet nodig om IT-ervaring te hebben. Wel moet je enthousiast zijn om deze stap te maken en vol motivatie aan deze uitdaging willen beginnen.

Wij zetten vol in op jouw ontwikkeling.

Qien trainees krijgen naast onze opleiding ook een jaar lang gratis toegang tot alle opleidingen op CodeCafé. Een platform waar je leert programmeren door toffe producten te ontwikkelen.

Een persoonlijke aanpak.

Nieuwe IT-vaardigheden leren is lastig. Daarom kiezen wij ervoor om onze lessen aan kleinere groepen te geven. Hierdoor hebben de leraren veel tijd en ruimte om jou persoonlijk verder te helpen als je vastloopt tijdens het leren.

Softskill traject

Naast IT-vaardigheden leren is het enorm belangrijk om je softskills te ontwikkelen. Hoe profileer je binnen een organisatie? Hoe zie jij jezelf en wat zien anderen? Tijdens het traineeship volg je softskill trainingen en voer je gesprekken met een coach om zo ook jouw softskills te ontwikkelen.

Baan, betaalde opleiding en salaris.

Zodra je klassikaal les volgt in ons traineeship ontvang je een studievergoeding van €1500 bruto o.b.v. 40 uur per week. Na 12 weken ga je werkervaring opdoen bij onze klant RoboRana, dan wordt je salaris verhoogd naar €2300 bruto o.b.v. 40 uur per week.

Baan, betaalde opleiding en salaris.

Zodra je klassikaal les volgt in ons traineeship ontvang je een studievergoeding van €1500 bruto o.b.v. 40 uur per week. Na 12 weken ga je werkervaring opdoen bij onze klant, dan wordt je salaris verhoogd naar €2300 bruto o.b.v. 40 uur per week.

75+
trainees geplaats bij een werkgever
90%
behaalt de opleiding

bedrijven
Hier werken onze medewerkers

logo: anwb
logo: nos
logo: macaw
logo: stater
logo: geodan
logo: hercules
logo: pocos
logo: we are you
logo: openweb
logo: omnlihis
logo: e-village
logo: opencircle
logo: nccw
logo: itris
logo: dat.mobility
logo: cadran
logo: dat.mobility
logo: boip
logo: Biz-e
logo: impress

Aanmelden
De sollicitatie procedure

1

CV opsturen

Stuur jouw CV op en vermeld jouw telefoonnummer zodat wij contact met jou op kunnen nemen.

2

Telefonische kennismaking

We voeren een kort gesprek om te kijken waarom je dit traineeship graag wilt volgen.

3

Capaciteitentest

Je maakt een IQ-betatest om te kijken of je geschikt bent om het traineeship te volgen.

4

Interview Qien

We gaan uitgebreid praten over wie je bent, wat je gedaan hebt en waarom dit een goede stap voor jou is.

get started
Startdata van dit traineeship

Vanwege het coronavirus worden het traineeship live online gegeven via Zoom.

Eerste live les
Lestijden
Aanmelden voor
17 juli
09:00 - 17:00
8 juli
Niet de juiste data gevonden? Mail ons naar info@qien.nl

over ons
Hoe gaan wij te werk?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Aanmelden
Vul het formulier in of mail ons voor vragen