Hallo coders,
wij zijn Qien!

Wij zijn een leuke organisatie met een informele sfeer. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen aan een baan binnen de IT te helpen. Dit doen wij door traineeships aan te bieden.

"TeamUitje 2021"
Qien Haching Health
"Hacking health"
"Full Stack Java klas 2018"
logo: anwb
logo: nos
logo: macaw
logo: stater
logo: geodan
logo: hercules
logo: pocos
logo: we are you
logo: openweb
logo: omnlihis
logo: e-village
logo: opencircle
logo: nccw
logo: itris
logo: dat.mobility
logo: cadran
logo: dat.mobility
logo: boip
logo: Biz-e
logo: impress

over ons
Wat maakt ons Qien?

Zit er ook een beetje Qien in jou?

Fun

Vaak is de Playstation het eerste wat de kandidaten tijdens desollicitatiegesprekken opvalt. Sommige spotten ook de pokerkoffer. Wij vinden het belangrijk dat er een balans is tussen werk en fun. Er wordt na het werk dan ook regelmatig een biertje gedronken en een spelletje gespeeld. Sterker nog, één van onze criteria tijdens de sollicitatiegesprekken is “zouden wij met hem/haar een biertje kunnen drinken”. Ook organiseren wij een aantal keer per jaar een leuke avond voor onze trainees waarop er spelletjes worden gespeeld, naar de kroeg gegaan wordt of andere leuke activiteiten gedaan worden.

Verbindend

Verbindend in de grote zin van het woord. Door een persoonlijke aanpak willen wij bij elke fase van jouw ontwikkeling zijn. Wij willen jouw brug naar een succesvolle toekomst zijn. Tevens verbindt Qien leergierige Young Professionals die geen IT-achtergrond hebben met de IT-markt. Daarnaast is de verbondenheid tussen de externe medewerkers groot maar ook die tussen de externe en interne medewerkers. Qien is een jong en energiek bedrijf met maar één laag. In onze cultuur staan comfort en openheid centraal. Je krijgt veel vrijheid maar er is ook veel ruimte voor begeleiding. De deur staat altijd open mocht je hulp nodig hebben of gewoon een gesprek willen voeren.

Innovatie

Bij Qien kijken wij graag naar de toekomst. Op kantoor kunnen wij uren praten over hoe de toekomst eruit gaat zien. Eén van onze favoriete Netflix series is Black Mirror. Daarnaast vinden we het ook leuk om het over crypto’s en blockchain te hebben. Daarom zoeken wij trainees met een visie, wij zijn geïnteresseerd in hoe jij denkt dat de toekomst eruit gaat zien! Maar ook welke rol technologie hierin speelt.

Dennis Kooijman

Dennis Kooijman

Managing partner
Hamid Haloti

Hamid Haloti

Managing partner
Jack Corrigan

Jack Corrigan

Growth Marketer
Mieke Holtman

Mieke Holtman

Financieel medewerker