Het beste Cloud Consultant traineeship van Nederland. Volgens ons dan 😉.

Word opgeleid tot Oracle Financial Cloud Consultant en treed na 12 maanden in dienst bij de tofste bedrijven. Start op 6 januari 2020 in Utrecht.

Wat levert het jou op?

Mooi startsalaris €2400.

Je behaalt 3 officiële Oracle Financial Cloud certificeringen.

Toekomstbestendige vaardigheden voor de snel veranderende arbeidsmarkt.

Een leaseauto om naar de klanten van onze opdrachtgever toe te gaan.

 

Een officieel Oracle traineeship in samenwerking met Qien

Wil jij werken in de IT maar wil jij niet de hele dag achter jouw laptop zitten? Dan is dit officiële Oracle Financial Cloud Consultant traineeship wat voor jou! Als Oracle Cloud Consultant is het jouw taak om financiële bedrijfsprocessen te optimaliseren door het gebruik van Oracle Cloud software. Je gaat met jouw leaseauto bij verschillende klanten op bezoek waar je in nauwe samenwerking met de Financiële organisatie hun Order-to-Cash, Procure to Pay, of Record to Report processen optimaliseert. Hierbij is het jouw taak om ervoor te zorgen dat processen en software in harmonie zijn. Hier kom je achter door workshops te organiseren, waar je goed luistert naar de wensen van de klant, maar ook voorstellen voor verandering doet. De uitkomst van deze workshops vertaal jij vervolgens naar de Oracle Cloud oplossing, die je uiteindelijk in de organisatie invoert door gebruikers te trainen en te ondersteunen in het testproces.

Je hoeft als Oracle Cloud Consultant niet technisch te zijn. Passie voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen en goede communicatieve- en luistervaardigheden zijn voldoende om je te ontwikkelen tot een goede Oracle Cloud Consultant.

Fase 1

Leren, leren & nog meer leren

✅ Praktijkgericht leren; 
✅ 3 Oracle certificeringen;
✅ Veel persoonlijk aandacht; 
✅ 10 evaluatiegesprekken; 
✅ Qien Fifa toernooien; 
✅ Leuke borrels. 

 

Fase 2

Ervaring opdoen bij klanten

✅ Meedraaien bij de werkgever; 
✅ Klanten leren kennen;
✅ Klantwens in kaart brengen; 
✅ Bedrijfsprocessen efficiënter maken; 
✅ Softskill traject volgen;
✅ 6 evaluaties met Qien.

Fase 3

Overstappen naar werkgever

✅ Je gaat aan de slag als junior Oracle Cloud Consultant.

Wat doe jij als Oracle Cloud Consultant?

Wil jij werken op het snijvlak van applicatie en bedrijfsprocessen? Dan is het Oracle Financial Cloud  Traineeship écht wat voor jou!

In samenwerking met Oracle heeft Qien een Oracle Financial Cloud Traineeship ontwikkeld voor IT-talenten. Je wordt vanaf 2 januari 2020 in 8 weken opgeleid tot gecertificeerd consultant met een unieke mix van zakelijke, functionele en technische kennis van de financiële processen. Vervolgens ga je 12 maanden praktijkervaring opdoen op projecten bij een van onze klanten. Tijdens de projecten wordt je getraind en gecoacht op hard skills en soft skills.

Als Oracle Financial Cloud consultant ben jij verantwoordelijk voor het verbeteren van de financiële bedrijfsprocessen Order-to-Cash, Procure-to-Pay, of Record to Report met behulp van cloud oplossingen. Je begeleidt de financiële organisatie bij de invoering van de oplossing gedurende het hele traject. Dit traject  bestaat uit een prototype/validatie fase waar je de processen en oplossing valideert, een transitiefase, waarin je de migratie van data begeleidt, en de realisatiefase waarin de daadwerkelijke acceptatie van het systeem plaatsvindt.

Waarom kiezen voor Qien?

Qien is een relatief jong en klein bedrijf. Wij vinden gezelligheid net zo belangrijk als hard werken. We hebben een informele bedrijfscultuur, organiseren veel Fifa toernooien en houden veel borrels. Daarnaast werken we hard maar proberen dit zo leuk mogelijk te maken.

Wij vinden goede begeleiding enorm belangrijk. Daarom voeren wij tijdens onze traineeships elke week evaluatiegesprekken zodat we bij kunnen sturen als het nodig is. Ook hebben wij een uitgebreid softskill traject waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

90% van onze trainees had voordat zij bij Qien kwamen geen IT-ervaring. Wij zijn altijd op zoek naar proactieve, communicatieve en leergierige mensen.

Wat kun je verwachten?

8 weken intensieve opleiding

35 opleidingsdagen

4 dagen en 2 avonden softskill trainingen

1-op-1 coachgesprekken om jouw doelen te bereiken

10 evaluatiegesprekken om te zorgen dat jij je optimaal ontwikkelt

3 Oracle certificeringen

De sollicitatieprocedure

Ben jij dit?

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Een enorme drive om te leren;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Humor, een positieve instelling en passie voor je vakgebied.

Neem contact met ons op

 • Voornaam
 • Achternaam
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Upload hier jouw CV