Word een gewilde software developer
door met ons het avontuur aan te gaan

Wij bieden jou
 • Ervaring bij toffe werkgevers
 • Zeggenschap in wat je gaat leren
 • Het behalen van erkende certificaten
 • Een te gek softskill programma met een topcoach
 • Maandelijkse kennissessies over skills die in toekomstige banen essentieel zijn
Wil jij een gewilde software developer worden?
 

Vind jij het prachtig om mee te bouwen aan websites, apps en andere systemen? Spreek je geen Spaans maar heb je wel een talenknobbel voor Java, C# of PHP? Zo ja, dan hebben wij precies wat jij zoekt.

Jij wordt opgeleid tot een ervaren software developer. Bij ons sta jij centraal. Waar wil jij heen met jouw carrière en hoe kunnen wij jou daarbij helpen?

 

Een traineeship dat je voorbereidt op de toekomst.
 

Wist je dat de toekomstige banen er heel anders uit gaan zien? The World Economic Forum verwacht dat 33% van de banen van 2020 nog niet eens bestaan. Met onze maandelijkse kennissessies bereiden wij jou voor op deze gigantische veranderingen. Zo hebben we het o.a. over kunstmatige intelligentie, robotisering, blockchain, VR, AR, chatbots en smartobjecten.

Hoe ziet jouw traineeship eruit?
 

Gedurende een jaar doe je ervaring op bij de tofste bedrijven, volg jij trainingen die bij jou passen en word je gecoacht op persoonlijke groei. Na een jaar kun je in vaste dienst treden bij één van onze opdrachtgevers zoals NOS, Virtual Affaires of Macaw of je kunt via ons bij een nieuwe opdrachtgever aan de slag.

 

Ben jij dit?
 

Heb jij (bijna) een HBO of WO diploma? Of voel jij dat je de juiste motivatie of ervaring hebt om mee te doen aan het traineeship? Ben jij iemand die graag nadenkt over hoe de toekomst eruit ziet en welke rol jij daarin kan spelen? Solliciteer dan nu voor ons IT-traineeship.

Wat kun je verwachten?
 

Gedurende het traineeship ben je volop in ontwikkeling. Een sterke focus op persoonlijke groei, het behalen van erkende certificaten, persoonlijke inbreng over specialisaties, vaardigheden die er in de toekomst nog toe doen en verschillende opdrachten doe je in een korte tijd enorm veel ervaring op.

Wat ga je leren?
 

Het traineeship focust zich er primair op dat jij je in hoog tempo ontwikkelt om een top softwareontwikkelaar te worden. Een top softwareontwikkelaar is voor ons iemand die energie haalt uit het schrijven van code, een toegevoegde waarde is voor de bedrijfscultuur en een toekomstvisie heeft van waar de wereld naar toe gaat.

 

Waar werken onze trainees

Sollicitatieproces

1. Telefonische screening

Wij ontvangen jouw CV en motivatie.
 

2. Interview

Interview met onze recruiter op het kantoor.
 

3. Screening

Jij levert je kopie diploma’s, cijfers
en referenties aan.

4. Assessment

Assessment gericht op capaciteit,
gedrag en drijfveren.

5. Interview met Qien partner

In dit gesprek bespreek je resultaten van je
assessment en worden deze vergeleken

6. Arbeidsvoorwaardengesprek

In dit gesprek gaan wij in op onze wederzijdse plichten, rechten en voorwaarden.

Waar werken onze trainees
 • “Je krijgt een hoop input tijdens de masterclass, maar dat is exact waar ik naar zocht. Door je kennis heel snel te vergroten in een aantal talen heb je de perfect basis om een goede developer te worden.”

  Bert
  Back-end developer Virtual Affairs
 • “Wat ik het mooiste vind, is de vrijheid die ik had om aan te geven wat ik zelf wil leren. Ik ben programmeertalen gaan leren die ik zelf interessant vind. Zo ben ik nu bezig met React, een framework ontwikkeld door Facebook.”

  Casper
  Full Stack Developer NOS