Het beste deeltijd IT-traineeship van Nederland. Volgens ons dan 😉

Word buiten je werk of studie om opgeleid tot softwareontwikkelaar. Start op 18 mei 2020 in Utrecht.

Wat is het deeltijd softwareontwikkelaar traineeship?

Wij weten als geen ander dat een grote hoeveelheid mensen de overstap naar de IT wil maken. Helaas kosten IT-opleidingen bedrijven enorm veel geld. Het gevolg hiervan is dat een groot deel van de IT traineeships aanbieders bijna geen of helemaal geen salaris betaalt tijdens de opleidingsperiode. Daarnaast begrijpen wij ook dat niet iedereen tijd heeft om voltijds een opleiding te volgen. 

DAAROM LANCEREN WIJ HET DEELTIJD SOFTWAREONTWIKKELAAR TRAINEESHIP! Volg gedurende zes maanden twee avonden en één dagdeel in het weekend per week onze full-stack softwareopleiding en treed na het afronden van de opleiding bij ons in dienst. Zo kan jij gedurende de opleiding blijven werken of heb je naast jouw studie tijd om praktijkervaring op te doen en een voorsprong te nemen op jouw studiegenoten. 

Wat levert het jou op?

Toekomstbestendige vaardigheden voor de snel veranderende arbeidsmarkt.

 

Goede persoonlijke begeleiding waardoor je snel leert programmeren.

 

Naast je studie/baan werken aan je toekomstige carrière. 

Wat ga je doen?

Hoe kunnen de dagen eruit zien?

Fase 1

Fase 2

Fase 3

Waar werken onze trainees nu?

Wat ga je leren?

Gedurende het traineeship word je opgeleid tot Full-Stack softwareontwikkelaar. Je leert aan de hand van opdrachten programmeren. Op de back-end leer je Java programmeren en op de front-end ga je met HTML5, CSS3 en JavaScript aan de gang. Ook ga je met JavaScript libraries zoals Angular en JQuery aan de slag om het ontwikkelproces te versnellen.

Vervolgens ga je in een scrum team een applicatie ontwikkelen. Hierbij wordt de praktijk zo goed mogelijk nagebootst. Je neemt deel aan standups, refinement sessies, sprint reviews, sprint retrospectives en sprint planningen. Daarna behaal je het Oracle Certified Associate degree.

Na het succesvol afronden van de deeltijd opleiding treedt je bij Qien in dienst en word je 12 maanden fulltime als trainee gedetacheerd bij één van onze klanten. Gedurende deze 12 maanden volg jij een uitgebreid soft skill traject. Tot slot stap jij na deze 12 maanden over naar onze klant en ga jij daar als junior softwareontwikkelaar aan de slag.   

De sollicitatieprocedure

Ben jij dit?

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • 0-3 jaar programmeerervaring ;  
 • je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal (niveau C2)
 • Je bent een talent met ambitie om je te ontwikkelen tot Full Stack Developer.

Waarom kiezen voor Qien

Qien is een relatief jong en klein bedrijf. Wij vinden gezelligheid net zo belangrijk als hard werken. We hebben een informele bedrijfscultuur, organiseren veel Fifa toernooien en houden veel borrels. Daarnaast werken we hard maar proberen dit zo leuk mogelijk te maken.

Wij vinden goede begeleiding enorm belangrijk. Daarom voeren wij tijdens onze traineeships elke week evaluatiegesprekken zodat we bij kunnen sturen als het nodig is. Ook hebben wij een uitgebreid softskill traject waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

90% van onze trainees had voordat zij bij Qien kwam geen IT-ervaring. Wij zijn altijd op zoek naar proactieve, communicatieve en leergierige mensen.

Wat zeggen onze trainees over Qien?

Veel gestelde vragen

1. Ontvang ik salaris tijdens het traineeship?

Ja, wij betalen vanaf het moment dat je praktijkervaring opdoet bij de klant. Wij betalen €2300 bruto per maand. Begrijp dat wij en onze klanten veel investeren in jouw ontwikkeling.

2. In welke taal wordt de opleiding geven?

Onze traineeships worden in het Nederlands gegeven. Daarom zijn onze traineeships niet geschikt voor mensen die de Nederlandse taal niet beheersen.

3. Wat betekent deeltijd?

Dit betekent dat je 2 avonden en 1 dagdeel per week bezig bent met software ontwikkeling. Hierdoor is het mogelijk naast het traineeship te werken of te studeren.

4. Zijn er inschrijfkosten voor de trainee?

Nee, die zijn er niet.

5. Ik heb een bedrijf en ik zoek softwareontwikkelaars?

Top, neem contact op met info@qien.nl

6. Ik heb een bedrijf en wil mijn eigen mensen laten opleiden. Is dit mogelijk?

Ja, dat is mogelijk. Graag contact opnemen met jack.corrigan@qien.nl

Neem contact met ons op

 • Voornaam
 • Achternaam
 • Telefoonnummer
 • E-mailadres
 • Toegestane bestandstypen: pdf, doc, docx.
  Upload hier jouw CV