Groei door ontwikkeling: 2018 het jaar van ontwikkeling.

Groei door ontwikkeling is een belangrijke kernwaarde van Qien. Voor ons is groei constant in ontwikkeling zijn.

Voor onze software developers betekent dit dat zij veel opleidingen volgen en deze kennis bij onze opdrachtgevers in de praktijk toepassen. Voor ons zijn goede software developers niet alleen goed in programmeren maar is hij of zij ook leuk als persoon. Daarom trainen wij onze developers ook op commutatieve vaardigheden, samenwerken, time management, stressmanagement en nog veel meer aspecten met ons softskill programma.

Net als voor onze developers is het ook voor Qien belangrijk dat wij als organisatie blijven groeien door ontwikkeling. Het eerste kwartaal van 2018 zit er bijna op en dat is voor ons een mooi moment om te reflecteren want in de eerste drie maanden is er al veel gebeurd!

 

Ontwikkeling door nieuwe samenwerkingen

Wij zijn er trots op 7 nieuwe samenwerkingen aan te kondigen. Onze Java trainees zijn vanaf maart aan de slag  bij Itris, OCS, DAT.Mobility, Incentro en Biz-E. Daarnaast gaan na het afronden van de PHP-masterclass een aantal van onze full stack PHP trainees aan de slag bij e-Village. Ook gaat er een PHP’er aan de slag bij 4DMS.

Heeft uw organisatie moeite met het vinden van proactieve en communicatieve develpers? Wij helpen u graag verder; bekijk de oplossing door hier te klikken.

 

Ontwikkeling door continuïteit 

Na vorig jaar een succesvolle samenwerking te hebben gehad met de NOS gaan wij wederom full stack developers opleiden voor de NOS. Ook zij zullen na het afronden van de PHP Masterclass mee gaan draaien in projecten van de NOS.

 

 

Wil jij zelf opgeleid worden tot software developer en bij de tofste werkgevers werken? Neem dan een kijkje op; software developer worden bij Qien.

 

Ontwikkeling door het starten van onze senior tak

Ook zijn wij in 2018 onze senior developer tak begonnen. Wij hebben frisse senior developers aangenomen die onze trainees op opdracht kunnen begeleiden maar ook zelf op basis van detachering of voor consultancy kunnen worden ingezet.

Ben jij een frisse senior en lijkt het leuk om het programmeren te combineren met advies en begeleiding geven? Klik dan op deze pagina; neem dan contact met ons op.

 

Ontwikkeling door de groei door het aannemen van eigen Qien trainees

Naast het selecteren en opleiden van software developers voor onze opdrachtgevers zijn wij in 2018 begonnen met het aannemen van onze eigen trainees. Hierdoor is het ook mogelijk om onze trainees op tijdelijke projecten in te zetten voor uw organisatie. U kunt ervoor kiezen om de krachten van onze trainees te bundelen met onze senior developers.

Wij zijn trots op alle ontwikkelingen die nu al in 2018 plaatst hebben gevonden. Zo blijft Qien groeien door deze ontwikkelingen. Hoe zorgt u dat u of uw organisatie continue in ontwikkeling blijft?

Leave a Reply

[catsone_candidate_form]