Kom gratis onder begeleiding leren programmeren bij het Qien code cafe in Utrecht

Woensdag 11 maart 2020 van 18:30 tot 22:00 bij op Kobaltweg 11 te Utrecht.

Wat is het Qien code café?

Op woensdag 11 maart organiseren wij het Qien Code Café. Deze MeetUp is van 18:30 tot 22:00 en wordt gehouden op Kobaltweg 11 te Utrecht. Dit is de vierde en laatste sessie waar HTML, CSS en JavaScript wordt behandeld. We zullen andere onderwerpen behandelen dan de vorige keer maar het blijft beginnersniveau. Daarom is het geen probleem als je bij de eerste twee sessies niet aanwezig was.

Het Qien Code Café is voor iedereen die gratis onder begeleiding wil leren programmeren. Het is bedoeld voor mensen zonder IT-ervaring of starters die net zijn begonnen met het leren programmeren. Lijkt het je leuk om te programmeren maar weet je niet of het wat voor jou is? Of ben je begonnen met online zelfstudie en kan je wel wat begeleiding gebruiken? Dan is dit wat voor jou!

Uit de feedback van de vorige sessies blijkt dat er behoefte is om na afloop van de MeetUp vragen te kunnen stellen. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dit keer om 18:30 te beginnen. Wij starten ook écht om 18:30 dus zorg dat je op tijd bent. Om 21:30 stoppen wij met programmeren en kunnen er vragen gesteld worden aan de trainer.

Verder willen wij vragen je alleen op aanwezig te zetten als je ook echt van plan bent om te komen. Wij kunnen maximaal 25 mensen kwijt in het trainingslokaal. Het zou zonde zijn als iemand die wel zou willen komen niet kan komen omdat mensen die niet komen opdagen hun plek innemen.

Is dit voor jou zelf niet interessant maar ken je wel iemand die dit leuk zou kunnen vinden, laat het hem of haar dan vooral weten. Wij kijken ernaar uit om kennis te maken.